3 naturlige måder at blege tænder derhjemme

Hvide tænder er noget, mange mennesker i vores kosmetisk drevet verden. I virkeligheden, amerikanerne bruger over $1,4 milliarder dollars i over-the-counter tænder kridtning produkter hvert år-det er en god luns af penge bare for at opnå en anden nuance af tænder. Tandlæger tilbyde også tandblegning. Jeg vil være først til at indrømme, at jeg har prøvet OTC tænder fløde-jeg selv betalt for at  min akut tandlæge gøre det én gang. Det virkede for en smule, men mine tænder fik følsomme, jeg ikke kunne holde det ud. Jeg følte også jeg virkelig ikke behøvede at være besat med farven tænderne, som jeg har betalt en masse penge for en flok af hvem-ved-hvad der gjorde mine tænder ondt, jeg begyndte at kigge ind i mere naturlige alternativer.
tandklinik
Med en smule tålmodighed tror jeg du kan naturligt genoprette hvidhed dine tænder. De kan ikke komme til at være skræmmende sear-out-somebodies-hornhinder – når-du-smil hvid, men de vises mere som om du tog god pleje af din smukke perlemorsfarvet hvide i stedet bare blegning dem som en sindssyg.

Hvorfor får tænder gul?

For at finde ud af, hvordan at blege tænderne, skal vi vide, hvorfor de gule i første omgang. Der er flere faktorer, der spiller en rolle, herunder genetik, hvilken slagsmad og drikke du spiser, og hvor godt du praksis mundhygiejne. En tand består af 4væv-emalje, som er det stærke hvide dække, der beskytter tand, dentin, som understøtter emalje er et hårdt gule materiale, der bærer nerver, papirmasse, som er i midten af tanden, og indeholder blodog lymfekar, og cementum som dækker roden aftanden.
Emalje og dentin er hvad spiller den største rolle i farve. Visse fødevarer og drikkevarer vil direkte pletten emalje, ja, men over tid de to største syndere er de grimme mad og drikke, faktisk bryde ned emaljen, og svække emalje, som vi alder. Da emaljenbryder, afslører det den gule dentin nedenunder. Disse retsmidler vil fokusere kridtning tænder, der allerede har mistet nogle hvid emalje, men det er også godt at huske at gøre ting til at styrke emalje er lige vigtigt, du kan holde det fra at bryde ned yderligere. En ounce af forebyggelse er værd et pund af kur (eller kridtning!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *